Galleri Knud Grothe, Charlottenlund, Danmark 23 mars

Vernissage lördag 23 mars. Utställningen pågår till 21 april.

Läs mer om galleriet här.

Välkomna!

Helsingborgsmedaljen 2024

Jag har blivit tilldelad Helsingborgsmedaljen 2024. Glad och stolt

Helsingborgsmedaljen är stadens högsta utmärkelse och har delats ut till över 400 personer sedan 1949. Utmärkelse delas ut till en särskilt förtjänt anställd eller förtroendevald efter lång, förtjänstfull och avslutad insats för Helsingborg. Medaljen kan också delas ut till en person som har gjort synnerliga insatser för staden.

Din Bagare

Jag har i samarbete med Din Bagare utvecklat bl.a. brickor, bärkassar och kaffeburkar med mina motiv. Du kan köpa dem hos mig i ateljén och på utvalda konditorier runtom i landet.

Nu finns även exklusiva gratulationskort i samarbete med Din Bagare. Tårtmotiv i 3D på framsidan och tryck med cafémotiv på insidan. Orginalillustrationen på insidan auktionerades ut till förmån för enheten HOPE vid barncancerenheten på Astrid Lindgrens barnsjukhus, för 100.000 kr. För varje sålt hyllningskort går 5 kr till HOPE.Du kan köpa korten hos mig i ateljén och på utvalda konditorier runtom i landet.

Se bagarhjälpen.

Gratulationskort (14×14 cm)


Brickor (30×23 cm)

Kaffeburk (20×10 cm)

Bärkasse (30×40 cm)

Alltid aktuellt

Jag har alltid öppet i min ateljé på Kajpromenaden i Helsingborg när jag är där och målar. Spontanbesök undanbedes men ring och avtala en tid så visar jag gärna glad konst på väggarna.

Uppdrag

Under året kommer jag att arbeta med ett flertal uppdrag från företag och privatpersoner.