Välkommen till Ateljé Naiv och konstnär Per-Olof Olsson!

Sedan december 2007 finns jag i det lilla huset på Kajpromenaden 26, Norra Hamnen, Helsingborg. En härlig och inspirerande lokal bara några meter från hamnen och badbryggan.

Här målar jag med breda, smala, snabba, långsamma, färgglada penseldrag, mina ”målade klanger kring glada färgtoner”. Motiven är livsbejakande, glada och positiva, för så vill jag ha det!

Autodidakt naivist, eller som vi säger här i Skåne ”himmagjord naivist”, jo det är så att jag inte har gått någon konstutbildning/skola överhuvudtaget under dessa 35 år som jag målat.

De senaste åren har jag mest ställt ut i utlandet. På exklusiva Galeri Eboli i Madrid deltog jag i mars 2012 för åttonde gången, i en naivistisk samlingsutställning. Med konstnärsvännerna i Groupe International des Primitifs Modernes Dîts Naïfs med säte i Paris, har jag ställt ut på ett flertal platser i Frankrike. Senast i mars 2016 i Andresy, nära Paris

När har Ateljé Naiv öppet? Alltid när jag är där och målar eller om Du ringer och avtalar en tid som passar dig och mig. Välkommen!

Inte säker på att du hittar? Titta på kartan.

Med en glad målarhälsning!

PeO